Een gebruikte RATIONAL

Een bijna nieuwe RATIONAL zonder grote investering? Toch de zekerheid van kopen bij een betrouwbare partner, inclusief garantie, kooktechnische ondersteuning en technische support? RATIONAL Nederland verkoopt via gebruikterational.nl de apparatuur die gebruikt is op beurzen en gebruikte apparatuur die ingeruild is.

Alle apparatuur is, wanneer nodig, zorgvuldig gereviseerd door RATIONAL zelf. De apparatuur is zeer grondig en hygiënisch gereinigd, defecte of versleten onderdelen zijn vervangen. Wanneer het een beursmachine betreft is de apparatuur slechts enkele dagen gebruikt op een beurs of evenement.

Een gebruikte RATIONAL, bedrijfszeker, inclusief de RATIONAL ondersteuning die u van ons gewend bent.

5 zekerheden van gebruikterational.nl

U koopt rechtstreeks bij RATIONAL Nederland
Service en onderhoud door RATIONAL monteurs
Alleen volledig gereviseerde of nagenoeg nieuwe apparatuur
Kooktechnische ondersteuning door RATIONAL chefs
Toegang tot MijnRATIONAL.nl voor recepten en instructies

Toch liever nieuw?
RATIONAL Besparingsfonds

Het RATIONAL Besparingsfonds is het all-in programma van RATIONAL Nederland. U betaalt 36 maanden lang hetzelfde bedrag per maand en ontvangt 60 maanden lang de meest uitgebreide ondersteuning. Onderhoud, kooktechnische ondersteuning, het oplossen van eventuele storingen, alles is inbegrepen.

Aanbod niet passend?
Plaats een zoekopdracht

Natuurlijk kan het zijn dat op dit moment de apparatuur die we via Gebruikterational.nl aanbieden niet passend is voor uw keuken, toepassing of budget. Het is ook mogelijk een zoekopdracht te plaatsen zodat we de voorraad in de gaten houden en u op de hoogte brengen wanneer we u een aanbieding kunnen doen. Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en we nemen spoedig contact met u op.