De slimme (sport) kantine

🏟 Terugblik op afgelopen maandag! Ontdek hoe RATIONAL jouw sportclub kantine naar een hoger niveau tilt met de iCombi Pro. Voor een aantal aanwezige sportclubs presenteerden we dé oplossing voor een winstgevende en gezonde kantine, inclusief een boeiende talkshow met René Wagelaar en zijn voetbaltijd. Karim el Ahmadi, Joseph Oosting en Tijmen van Wissing waren aanwezig voor een interessant intermezzo.

Samen zorgen we voor een kantine die voldoet aan moderne verwachtingen.

De kantine is een belangrijke inkomstenbron voor iedere sportclub. De gemiddelde bezoeker verwacht inmiddels een breder assortiment en wil ook een bewuste (gezondere) keuze kunnen maken. Maar hoe ga je succesvol een kantine exploiteren met vrijwilligers of met niet op de juiste manier geschoolde medewerkers? RATIONAL Nederland, expert op het gebied van de slimme keuken heeft een oplossing en die presenteerde we afgelopen maandag in Hengelo (OV).

Wilt u ook een stap maken met uw (sport)kantine en een breder assortiment aanbieden dat toch door vrijwilligers kan worden gemaakt? Neem contact op met Dieter Frongink, onze adviseur voor (sport)kantines.

d.frongink@rational.nl of via 06 – 51 14 20 74.