Gastvrij Rotterdam 18 t/m 20 september 2023

De zomervakantie is bijna voorbij, tijd voor de horeca om even te ontspannen en voor te bereiden op een nieuw seizoen. Maar niet zonder een bezoek aan Gastvrij Rotterdam natuurlijk. Van 18 t/m 20 september in Rotterdam Ahoy. Frank nodigt u alvast uit. Nog geen kaarten? Vraag uw commercieel adviseur in uw regio! (link naar https://rational.nl/bedrijf/contact/uw-verkoopadviseur/)

Zomerperiode bij RATIONAL

De zomer, Nederland maakt zich klaar voor de vakantie. Drukke periode voor de profs. Daarom is RATIONAL goed bereikbaar, hebben we voldoende reiniger op voorraad en staan onze monteurs standby om een eventuele storing snel op te lossen. Bel 088 – 220 8000 en we staan u graag te woord.

 

Fan van tonijn? Dol op gesmolten kaas? De ultieme combinatie voor een Tuna Melt. Toine laat zien hoe je dit maakt in een nieuwe aflevering van #kanhetindeRATIONAL.

 

Bakken in de Combi-steamer met de embakplaat

Malse stoofgerechten of gesmoorde groente. Met de juiste accessoire het juiste resultaat. Randy laat de emaille bakplaat zien. De hogere uitvoeringen zijn perfect geschikt voor een stoofgerecht of bijvoorbeeld het smoren van groente in saus. Meer toepassingen zien van onze accessoires? Kijk op mijnrational.nl.

 

INSPIRATIONAL – Asperges in het veld 2023

Afgelopen maandag 22 mei was INSPIRATIONAL te gast bij Asperges in het Veld. In een vol huis hebben we samen met onze partners Livar, IRINOX, Verstegen, Bresc, Meindersma en Grensland Zuivel de bezoekers geïnspireerd rondom het thema asperges. Bereidingen, presentatie en combinaties. Natuurlijk was er genoeg te proeven. Heb je het moeten missen? Er komen nog een aantal leuke edities van INSPIRATIONAL aan.

 

Sluiting 29 mei

RATIONAL Nederland is in verband met Pinksteren maandag 29 mei gesloten. Natuurlijk is onze storingsdienst operationeel. Heeft u een storing? Spreek dan de storingslijn in en we bellen u zo snel mogelijk om een oplossing te bieden. 088 – 220 8000. 

 

Sluiting op 18 & 19 mei

RATIONAL Nederland is hemelvaartsdag gesloten. Ook vrijdag 19 mei zijn we gesloten. Natuurlijk is onze storingsdienst operationeel. Heeft u een storing? Spreek dan de storingslijn in en we bellen u zo snel mogelijk om een oplossing te bieden. 088 – 220 8000.

INSPIRATIONAL bij Asperges in het Veld in Croimvoirt

RATIONAL Nederland organiseert op 22 mei 2023 samen met een aantal partners een bijzonder culinair evenement met het “witte goud”. Op deze dag kun je genieten van INSPIRATIONAL tijdens “Asperges in het veld” op een unieke locatie in Cromvoirt. De partners laten je midden tussen de aspergevelden genieten van de koningin van de lente en zorgen voor de nodige inspiratie rondom het thema. Ben jij er ook bij? Professionals only!

🕙: 22 mei 2023 11.00 tot 17.00 uur
📍: Cromvoirtsedijk Cromvoirt
🎟️: Registreren via www.inspirational.nl

 

Sluiting op 27 & 28 april

RATIONAL Nederland is koningsdag gesloten. Ook vrijdag 28 april zijn we gesloten. Natuurlijk is onze storingsdienst operationeel. Heeft u een storing? Spreek dan de storingslijn in en we bellen u zo snel mogelijk om een oplossing te bieden. 088 – 220 8000.

Energie Investeringsaftrek nu ook van toepassing op de iVario

De Energie InvesteringsAftrek (EIA) is een regeling van o.a. het RVO om energiezuinige apparatuur bij professionele gebruikers te stimuleren. Met ingang van 1 januari 2023 is een categorie toegevoegd waar de RATIONAL iVario® onder valt. Zo kunt u bij aanschaf van een iVario gebruik maken van de regeling en 45,5% van de aanschaf aftrekken van uw winst. Meer details en informatie over uw voordeel op rational.nl/eia of bezoek ons volgende week op de HORECAVA (hal 2).