Twee INSPIRATIONALS in Almelo en Nieuw-Heeten

Op dit moment leggen we de laatste hand aan het programma van twee leuke versies van INSPIRATIONAL, het inspiratie evenement van RATIONAL en partners.

HORECA – 7 & 8 november in Almelo

Op maandag 7 en dinsdag 8 november bent u van harte welkom in Almelo (tussen 11.00 – 18.00 uur, doorlopend programma). Tijdens deze “Farewell Edition” nemen we afscheid van de locatie waar we 7 jaar geleden zijn begonnen met de eerste editie van INSPIRATIONAL. Maar we gaan niet stilletjes weg. We organiseren een editie vol met inspiratie tijdens kookdemo’s, tips & tricks voor uw apparatuur, netwerkmarkt met nieuwe producten en interessante oplossingen voor de uitdagingen van nu in de horeca.

VAKANTIEPARKEN & CAMPINGS – 29 & 30 november in Nieuw-Heeten

Op dinsdag 29 en woensdag 30 november bent u van harte welkom in Nieuw-Heeten (tussen 11.00 – 17.00 uur, doorlopend programma). Deze editie, die speciaal draait om de uitdagingen voor de horeca in vakantieparken en op campings gaat in op de uitdagingen die we allemaal herkennen op dit moment. Het vinden van gemotiveerde en ervaren medewerkers, de stijgende kosten voor energie en inkoop en de steeds grotere vraag naar een brede kaart met ook gezondere opties. In vier verschillende kookdemo’s gaan RATIONAL en de partners in op de uitdagingen tijdens het ontbijt, lunch, snack-moment en à la carte kaart in de avond. We zijn te gast voor deze editie bij Vakantiepark Sallandshoeve.

Beide evenementen zijn gratis te bezoeken naar registratie. Uitsluitend toegankelijk voor professionals.