5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024

Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecava, de leukste kookwedstrijd van het jaar. …. daagt jou uit om mee te doen. Hier volgen vijf redenen om je in te schrijven.

 1. Je staat in de schijnwerpers
  Met deelname aan het NK de Lekkerste zet je jezelf in de schijnwerpers. Ook met een tweede of derde prijs, of één van de andere prijzen, kun je publiciteit vergaren. Meedoen is top voor je marketing!
 2. Je leert van collega’s
  Veel horecaprofessionals doen mee om te winnen, maar ook zonder winst is het NK de Lekkerste een mooie ervaring. Je ontmoet collega’s, je ziet hun creaties en je leert van elkaar. Waar anders zie je zo veel verschillende talenten bij elkaar?
 3. Je groeit als professional
  Het NK de Lekkerste is een uitdagend evenement waar je je goed op moet voorbereiden. Ook tijdens de wedstrijd op het podium is het belangrijk je zaakjes goed voor elkaar te hebben. Best spannend, maar zeker ook leerzaam en goed voor je zelfvertrouwen. Het NK de Lekkerste is waardevol voor jou, maar ook voor je bedrijf; de kennis die je opdoet, komt ten goede aan de gehele organisatie.
 4. Je kan het druk krijgen
  Als je een prijs pakt tijdens het NK de Lekkerste is de kans groot dat je het druk krijgt in de zaak. Vele winnaars hebben dat aan den lijve ondervonden. Zelfs jaren later zijn de gerechten nog steeds populair.
 5. Je gaat een geweldige dag tegemoet
  Natuurlijk is het spannend en ben je druk met jouw gerecht. Maar rondom het podium van het NK de Lekkerste en zeker ook op de Horecava is van alles te zien en te beleven. Kijk vooral rond en laat jezelf inspireren door collega’s, fabrikanten en leveranciers.

Inschrijven
Je kunt je nu inschrijven voor het NK De Lekkerste op de website van Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Het NK vindt plaats tijdens de Horecava van 8 tot en met 11 januari 2024. Zien we je daar?

NK de Lekkerste 2024
Culinaire professionals kunnen meedoen aan acht wedstrijden tijdens het NK de Lekkerste 2024.

NK Lekkerste Broodje
NK Lekkerste Burger
NK Lekkerste Pasta
NK Pizza bakken
Lekker Anders
NK Lekkerste Vegan Burger
NK Loaded Fries
NK Lekkerste Pannenkoek

Schrijf je hier in
Bekijk hier het programma

Aviko MasterChef 2024 op Mallorca

Aviko organiseert het Aviko Foodservice NL MasterChef 2024 event op Mallorca. RATIONAL ondersteunt dit event van harte. Deelt u ook onze passion for plating? Meld u aan en win een plekje op Mallorca of maak kans op een RATIONAL iCombi® Pro 6-1/1 of één van de andere prijzen. Aanmelden kan via de link https://www2.avikofoodservice.nl/l/844643/2023-11-29/pzmclk

 

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 14, 15 & 16 november 2023

Op 14, 15 en 16 november is RATIONAL Nederland aanwezig op de Recreatie vakbeurs in Hardenberg. Op onze stand laten we zien hoe u met slimme apparatuur de keuken op het vakantiepark of camping naar een hoger niveau kunt tillen. We zoomen met onze demo’s in op de belangrijke momenten: het ontbijt, de lunch, het snackmoment en een gevarieerd diner. Maar wel op de slimme manier. U bent van harte welkom. U vindt ons in de HORECA hal.

 

🕙: 14, 15 en 16 november van 10.00 uur tot 18.00 uur

📍: Recreatie vakbeurs Hardenberg

Nieuw: iCareSystem AutoDose

Het schoonmaken van de iCombi was al eenvoudig. Roosters en platen verwijderen, tabs toevoegen en klaar. Dat kan nog eenvoudiger. Dat bewijst de nieuw gelanceerde optie voor de tafelmodellen van de RATIONAL iCombi® Pro: iCareSystem AutoDose. De reiniger is in flacons geïntegreerd in het systeem. Een reiniging starten wordt nog makkelijker en kan zelfs via een schema worden gepland. Bijvoorbeeld pas in de ochtend als de stroom wordt geleverd door zonnepanelen. De RATIONAL iCombi Pro met iCareSystem AutoDose is binnenkort leverbaar.

 

 

INSPIRATIONAL 6 & 7 November | Horeca

Op 6 & 7 november organiseren we samen met verschillende partners INSPIRATIONAL voor de horeca. Tijdens dit evenement willen we samen met onze partners je creativiteit en passie voor de culinaire wereld nog verder versterken. Een gevarieerd programma vol met inspirerende demosessies en een netwerkmarkt. Van verrassende kooktechnieken tot de nieuwste producten van partners. Ben jij er ook bij? Professionals only!
📍RATIONAL Nederland Hengelo (OV)
🕙 6 & 7 november 11.00 – 18.00 uur
🎟️ Registreren via https://inspirational.nl

 

Gastvrij Rotterdam 18 t/m 20 september 2023

De zomervakantie is bijna voorbij, tijd voor de horeca om even te ontspannen en voor te bereiden op een nieuw seizoen. Maar niet zonder een bezoek aan Gastvrij Rotterdam natuurlijk. Van 18 t/m 20 september in Rotterdam Ahoy. Frank nodigt u alvast uit. Nog geen kaarten? Vraag uw commercieel adviseur in uw regio! (link naar https://rational.nl/bedrijf/contact/uw-verkoopadviseur/)

RATIONAL TV

Op zoek naar de oudste RATIONAL van NL in een nieuw TV programma.

Voorjaarsactie reinigingsproducten

Tijdelijk zijn de reinigingsproducten voor uw apparatuur extra voordelig!

HORECAVA Limited 2021

Maandag 1 februari is RATIONAL aanwezig bij de HORECAVA Limited.

Inspirational Festival twee weken alleen online

De komende twee weken is Inspirational Festival uitsluitend online te volgen.