We waren te gast bij het sfeervolle OCEANS Beach House aan de boulevard van Scheveningen. Dit restaurant biedt niet alleen een culinaire ervaring, maar innoveert ook achter de schermen met geavanceerde apparatuur. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en hoeft niet al het personeel volledig geschoold te zijn. Leonard van Zonneveld deelt in de video meer over dit onderwerp en biedt ons een kijkje achter de schermen van hun bedrijf.

OCEANS Beach House – Scheveningen

Een fine-dining restaurant op het strand.

Bij OCEANS Beach House kun je genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes met een prachtig uitzicht op zee. Het vriendelijke personeel staat klaar om je een unieke ervaring te bieden, of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner. Het restaurant staat bekend om het gebruik van dagverse producten en specialiteiten zoals Fruits de Mer plateaus en perfect gegrilde steaks. Of je nu buiten op het strand bent of binnen in het restaurant zit, bij OCEANS Beach House beleef je een ultieme strandervaring.

Innovatie in de keuken

Bij OCEANS Beach House maken ze gebruik van RATIONAL apparatuur. Dit stelt OCEANS Beach House in staat om personeel aan te nemen dat niet volledig geschoold is in koken, maar toch direct kan bijdragen als volwaardig kok. Dit biedt het restaurant voordelen in een tijd van personeelstekorten. Leonard zegt: “Alles in onze keuken werkt op timers en is voorgeprogrammeerd in de RATIONAL apparatuur. Dit stelt ons in staat om elk jaar een nieuw team samen te stellen op het strand, dat in staat is om tijdens piekuren tot wel 1000 couverts per avond te serveren.”

Een unieke ervaring op het strand van Schevingen

Ben je nieuwsgierig naar OCEANS Beach House? Neem dan een kijkje op hun website voor meer informatie!

OCEANS Beach House Scheveningen