Bezoek de online HORECAVA op 1 februari 2021
Door uw registratie via RATIONAL Nederland krijgt u gratis toegang (in plaats van € 55,- p.p.)
Alles is anders deze periode. Voor het eerst in 30 jaar is RATIONAL Nederland niet aanwezig op een fysieke HORECAVA. Simpelweg omdat deze door de nu geldende maatregelen niet kan worden georganiseerd. Wel is er een online “Limited Edition” met interessante sprekers en expert sessies. Omdat u relatie bent van RATIONAL Nederland kunt u gratis toegang krijgen tot de online editie op 1 februari. Start uw registratie met het formulier op deze pagina en u ontvangt van ons een specifieke link waarmee u de registratie kunt afronden.
Start hier uw registratie
7 virtuele podia met sprekers en inspiratie
Het podium
Het hoofdpodium van Horecava Limited. Een plek waar bijzondere horecaontwikkelingen en prominente sprekers een plek in de schijnwerpers krijgen. Denk aan ronde tafelgesprekken met inspirerende horecaondernemers, ‘De horeca draait door’ i.s.m. HotelloTop, #hartvoordehoreca tribute uitreiking, Trendsessies vanuit Entree Magazine en talkshows met thema’s zoals hybride horeca, big data, personeel en voedselverspilling. De keuken van RATIONAL op het podium sluit aan op de verschillende thema’s.
De Tastings
Maak kennis met verschillende smaken en ontwikkelingen op het gebied van foodtrends en schuif digitaal aan. Bij deze online proeverijen wordt van te voren een tastingbox toegestuurd zodat tijdens de live tastingsessie de producten ook echt geproefd kunnen worden. In verband met beperkte oplage worden de tastingboxen alleen verzonden aan geselecteerde horecaondernemers. De tastingsessies zijn wel toegankelijk voor iedere geregistreerde.
De Expert
Bij De Expert presenteren verschillende bedrijven oplossingen voor uitdagingen waar veel horecabedrijven momenteel mee te maken hebben. Vraagstukken als over kostenbesparende planningen, betere online zichtbaarheid en meer marge op producten komen hier aan bod. Ook pitchen hier de start- en scale-ups hun nieuwe ideeën, producten en diensten. Om 13.20 uur gaat één van onze kooktechnische adviseurs in op de uitdagingen van take-away: snel wisselende kaart, temperatuur, minder mensen in de keuken.
De Trainer
Volg bij De Trainer een minicursus, krijg informatie over specifieke opleidingen of masterclasess voor de horeca, verdiep je jezelf in je vakgebied en krijg je specifieke tutorials aangereikt. Breid je kennis uit, juist nu.
Naast de vier hoofdpodia zijn er nog drie virtuele podia: De Start-up, De Business en De kennisdesk.