Dit was RATIONAL op Horecava 2025!

Vier dagen vol inspiratie, interessante demonstraties en heerlijke proeverijen. In ons restaurant hebben wij maar liefst 2309 borrelplanken geserveerd. Wat een fantastische opkomst!

Aan de voorzijde van onze stand verzorgden Randy, Rob en Stef inspirerende demonstraties, terwijl Toine en Damien aan de zijkant de veelzijdigheid van de iVario presenteerden. Ons team stond klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.

In ons inspiratietheater gaven Rémon en Sophie exclusieve sessies voor franchises en key-accounts. Het theater transformeerde ook in een bruisende kookarena voor Generational Flavours, waar studenten van niveau 2, 3 en 4 streden om de titel tijdens een spannende finale.

Een ander hoogtepunt was het NK Koken, waar deelnemers een prachtig viergangenmenu creëerden met de iCombi Pro. Van harte gefeliciteerd aan Ruben van Zanten en Pascal Poldervaart van Restaurant ‘t Havenmantsje, de trotse winnaars van de Gouden Koksmuts 2025!

Wij bedanken u voor uw enthousiasme en kijken uit naar volgend jaar!